Historie

Sengers Textiel is een echt familiebedrijf dat net voor de oorlog is opgericht door het echtpaar Harry en Lucie Sengers. Zij begonnen met een kleine winkel op het Sint Annaplein in Tilburg. Doordat dit al snel te klein werd, verhuisten zij naar een veel groter pand in de Heuvelstraat. Hierdoor kregen ze de mogelijkheid om een veel ruimer assortiment voordelig ondergoed, nachtmode, sokken, beha’s, en bad- en bedtextiel te voeren.

In 1971 voerden de zonen Jan en Harry Sengers het zelfbedieningssysteem in, waardoor Sengers de eerste textiel-zelfbedieningszaak in Tilburg werd. Hierdoor kon het assortiment verder verbreed worden met o.a. badkleding, lingerie en kleding. Ook werden er onder hun leiding andere filialen geopend.

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is Sengers al sinds jaar en dag een vertrouwd begrip in Tilburg en omstreken. In hun winkels bieden ze je graag service en advies en natuurlijk een brede collectie voor zeer scherpe prijzen! Niet alleen staan ze bekend om hun modieuze collectie dames, kinder- en babykleding, maar ook om hun enorm grote feest- en carnavalscollectie die het hele jaar verkrijgbaar is.

Tegenwoordig kun je ook 24 uur per dag online terecht op de Sengers website.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Divide