Disclaimer

Wij bedanken je voor een bezoek aan onze website. Deze website wordt beheerd door Sengers Textiel.

Sengers Textiel gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website correct is en correct wordt weergegeven. Niettemin geeft Sengers Textiel geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links.

De Sengers Textiel website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. Sengers Textiel is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

Sengers Textiel is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data.
U heeft van Sengers Textiel het recht om kopieën van deze website voor persoonlijk gebruik te tonen, te bewaren en te reproduceren, mits u Sengers Textiel herkenbaar als bron vermeld.

De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Sengers Textiel worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt. Desgewenst kun je toestemming vragen via onderstaande contactgegevens:

Sengers Textiel
Oude kerkstraat 40
4921 XE MADE
Internet: www.sengerstextiel.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Divide